Irina, Frédéric, Delphine en Isabelle zijn #ZotvanZwevegem

Op 25 februari 2018, over deze onderwerpen: Jongeren, N-VA Zwevegem, Verkiezingen 2018, Zwevegem
Irina, Frédéric, Delphine en Isabelle

Ter gelegenheid van haar jaarlijkse ledenontbijt stelde N-VA Zwevegem Irina, Frédéric, Delphine en Isabelle voor. Zij versterken de N-VA-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

Irina Devos is 35 jaar, woont in Moen en heeft 2 jonge kinderen: Alyssa (5) en Milano (3). Irina is via haar schoonfamilie verbonden met Zwevegem-Knokke maar komt oorspronkelijk uit Rusland. Irina: "Ik wil ertoe bijdragen dat onze gemeente en Vlaanderen in de toekomst nog betere plaatsen zullen zijn om in te leven."

Frédéric Hénonin wordt 23 jaar. Hij studeert bedrijfsmanagement en is ook actief als projectmanager bij Mise En Place. Frédéric: "Als jongere voel ik me verantwoordelijk om bij te dragen en te werken aan een welvarende en duurzame Vlaamse samenleving. We spreken ten slotte over onze toekomst. Mijn bijdrage begint hier."

Delphine Vandemoortele wordt 30 eind april. Ze werkt als machinebediener in een Zwevegems metaalverwerkend bedrijf en woont net als Irina in Moen. Delphine: "Ik heb een groot hart voor dieren. Dierenwelzijn en natuur in het algemeen zijn dan ook de thema's waar ik me wil op toeleggen."

Isabelle Corbet is 38 jaar en woont in Otegem. Ook Isabelle heeft een zoon, Gilles (12), en een dochter, Margaux (9). Isabelle ondersteunt de verkoopsactiviteiten van bedrijfsklanten bij een gespecialiseerde firma in Gent. Met niet-alledaagse hobby's als kickboxen en survivalruns, hoeft het niet te verwonderen dat Isabelle zichzelf een "feministe met ballen" noemt.

Lijsttrekker Wim Monteyne is alvast tevreden met deze versterking: "Deze vier mensen zijn enthousiast en ze weten wat ze willen. Drie dames en een heer, afkomstig uit verschillende deelgemeenten. Dat kan alleen maar positief zijn."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is