Carol vervangt Anthony in de gemeenteraad

Op 20 december 2016, over deze onderwerpen: N-VA Zwevegem, Zwevegem
Anthony De Jonckheere geeft fakkel door aan Carol Bostyn

N-VA-Gemeenteraadslid Anthony De Jonckheere ziet zich vanwege professionele redenen gedwongen om ontslag te nemen uit de Gemeenteraad. Hij geeft met vertrouwen de fakkel door aan Carol Bostyn, die momenteel ook nog OCMW-Raadslid is voor de N-VA.

Anthony De Jonckheere licht toe: “De voorbije jaren heb ik mijn steeds drukker wordende job op een goede manier proberen te combineren met mijn mandaat als gemeenteraadslid. Nu kom ik echter in een situatie waarin dit niet meer op een goede manier lukt. Daarom lijkt het me beter de fakkel aan iemand anders door te geven.”

“Ik wil graag mijn collega’s in de fractie danken voor de constructieve samenwerking van de voorbije jaren en mijn opvolger veel succes toewensen,” aldus nog De Jonckheere, die wel lid blijft van het lokale N-VA-bestuur.

Anthony De Jonckheere wordt opgevolgd door Carol Bostyn. Carol Bostyn is zelfstandig uitbater van wellness center Cocaj in Zwevegem. Hij is sinds enkele maanden ook OCMW-Raadslid. Voorlopig zal hij beide mandaten combineren.

Carol Bostyn heeft op 19 december de eed afgelegd in de Gemeenteraad.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is